Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Koffiebekers Wit & Kraft

Het hoeft niet altijd opvallend kleurrijk of uitgesproken te zijn. Ook onze neutrale, witte en kraft koffiebekers mogen er zijn. Stevig, prettig om uit te drinken, absoluut lekvrij en geschikt voor koude én warme dranken.

Voor iedere toepassing de juiste witte koffiebeker

Voor alle toepassingen heeft KoffiebekerDirect de juiste witte drinkbeker. Van een kleine 4oz/115cc voor bijv. proefbekertjes of espresso cups tot aan de ruime 16oz/400cc uitvoering voor een Latte Macchiato of Shake. En dat voor zo’n mooie prijs, dat ‘gewoon neutraal wit’ tóch weer heel bijzonder wordt!

Kraft koffiecups van stevig ongebleekt en gerecycled kraftpapier

De stoere Kraft Coffee to Go bekers zijn leverbaar in vier inhoudsmaten: van 115cc (4oz), tot 300cc(12oz). Gemaakt van ongebleekt, gerecycled kraftpapier. De koffiebekers hebben hierdoor een authentieke, natuurlijke uitstraling.


Meer informatie? Kik op de koffiebeker van jouw keuze!

 


NEUTRALE OF STOERE KOFFIEBEKERS

KoffiebekerDirect levert neutrale drinkbekers in klassiek wit, maar ook in robuust bruin. Deze zogenaamde Kraft cups zijn gemaakt van stevig, ongebleekt kraftpapier en krijgen hierdoor een stoere, ambachtelijke uitstraling. Enkelwandige Kraft-drinkbekers worden geleverd in de twee populairste ‘Coffee To Go’ inhoudsmaten: de 200cc en 300cc.

WAT IS KRAFTPAPIER?

Kraftbekers zijn inmiddels razend populair en niet meer weg te denken uit ons koffiebekerassortiment. Niet enkel door de natuurlijke uitstraling, maar ook door de sterkte van het papier is het een veel gevraagde beker. Deze sterkte dankt het aan de lange vezels en de dichtheid van het papier. Voor de productie hiervan worden ook uitsluitend houtsoorten met deze lange vezels gebruikt, bijvoorbeeld de spar. Tijdens het productieproces wordt het cellulose gescheiden van het natuurlijke bindmiddel lignine. Hierdoor blijft vrijwel zuiver cellulose over, waaruit het bekende kraftpapier wordt vervaardigd. Deze papiersoort wordt inmiddels ingezet voor tal van producten, waaronder onze wegwerpbekers. Ongebleekt, dus met de originele bruine kleur.

KOFFIEBEKERS MET DEKSELS

De kwaliteit van onze A-merk wegwerpbekers Kraft is zeer hoog. De bekers zijn stevig en goed isolerend. Je kunt ze heel goed vasthouden. Maak je koffiepresentatie helemaal af met zwarte Coffee 2 go-koffiedeksels. Plaats je complete bestelling eenvoudig en snel online. Bestel je voor 13:00u? Dan ontvang je items de volgende werkdag al in huis. Nog vragen over ons bekerassortiment? Aarzel niet en mail, chat of bel ons. De medewerkers van onze klantendienst staan je graag te woord.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd