Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 03 500 92 91

Plastic Koffiebekers bedrukken

Logo, huisstijl, merk- of productpromotie? Laat dan je plastic koffiebekers bedrukken. Bedrukte bekers zijn namelijk uiterst doeltreffend om jouw boodschap op een positieve, sympathieke en originele manier over te brengen aan je doelgroep. Onze PS-automaatbekers worden professioneel bedrukt in maximaal 6 PMS-kleuren. De vermelde prijs is inclusief bedrukking in 1 kleur. Je kunt je ontwerp of logo direct bij je bestelling uploaden (PDF- of AI-formaat, minimaal 300dpi).

Automatische voordelen!

Bedrukte automaatbekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen (PS) en zijn geschikt voor koude en warme dranken. De bekers zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling geschikt voor bijna alle koffieautomaten. Spoedleveringen (7 dagen) mogelijk!

Extra isolerend, extra opvallend!

EPS foambekers met eigen print zijn leverbaar in 2 inhoudsmaten: 180cc en 200cc. De bekers zijn extra isolerend en daarom ideaal voor extreem koude en warme dranken. Handig, zeer licht en prettig om uit te drinken. Te bedrukken in max. 8 PMS-kleuren. Min. bestelhoeveelheid: 30.000 bekers. Levertijd: 5 weken na goedkeuring artwork. Geen ontwerp? Binnen 2 werkdagen sturen wij jou een perfect voorstel en wij nemen de bekers pas in productie als je 100% tevreden bent over het ontwerp. Eenmalige kosten: € 80.

Meer informatie? Kik op de schuim- of automaatbeker van jouw keuze!

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd