Koffiebekers bedrukken

Logo, productcommunicatie of andere promotionele acties? Bedrukte koffiebekers zijn uiterst efficiënt én doeltreffend om je bedrijf of evenement op een sympathieke en relatief voordelige wijze onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. KoffiebekerDirect is specialist in het bedrukken van koffiebekers. Dit zijn onze mogelijkheden:

- 7 inhoudsmaten van 4oz/115cc tot 20oz/500c
- Enkelwandig of dubbelwandig
- Volledige (full-colour) bedrukking of Logo (PMS) bedrukking
- 3 uitvoeringen: standaard, BIO/PLA of recyclebaar (reCUP™)
- Diverse levertijden! Van 5 werkdagen (NL) tot ca. 12 weken (China)

Selecteer in de linkerkolom eenvoudig de gewenste koffiebeker.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koffiebekers bedrukken? Het grootste aanbod!

Wij bedrukken Koffiebekers in alle gangbare formaten, in diverse technieken (digitaal, flexodruk, offsetdruk) en met iedere gewenste levertijd. Van PMS logo tot volledige (100%) bedrukking. Van 1 kleur tot full colour. Welke koffiebeker je ook kiest, wij beloven je te allen tijde de beste kwaliteit en de laagste prijs. Gegarandeerd bij iedere hoeveelheid! Koffiebekers bedrukken kan op meerdere locaties in Europa, waaronder Nederland. Maar ook in China. Vraag naar de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Bedrukte koffiebekers? Online zo geregeld!

Kartonnen bekers laten bedrukken? KoffiebekerDirect is dé specialist. Van 1.000 tot 1.000.000 stuks. Snel, goed, vertrouwd. Gegarandeerd tegen de allerlaagste prijs, bij iedere hoeveelheid! Wij bedrukken kartonnen bekers op meerdere locaties in Nederland, Polen en in China. Uitsluitend geproduceerd met food-gecertificeerde kartonsoorten én kleuren in alle denkbare inhoudsmaten. Voor iedereen is er wel eentje bij. Van de kleine espresso cup tot onze hardloper: de populaire 7oz/180cc uitvoering. Dankzij onze intensieve productiecontroles kunnen we altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Maar wij leveren kartonnen koffiebekers die je gemakkelijk mee kunt nemen. Van 200cc (8oz) tot zelfs 400cc (16oz). Voor een heerlijke coffee on the go!

Volledige bedrukking

Bij een volledige (100%) bekerbedrukking wordt het design opgemaakt én gedrukt in een waaiervorm. Met behulp van hoge kwaliteit vormmachines, wordt de bekers gevormd met de juiste coniciteit en diameter. Omdat de bekers worden gevormd na het drukproces, wordt het artwork altijd perfect gepositioneerd. In full colour, tot in de puntjes geregeld. Al vanaf 1.000 koffiebekers. Naast twee productielocaties in Nederland, beschikt KoffiebekerDirect ook bedrukkingsmogelijkheden in China en Polen. Daarom zijn wij ook bij grote aantallen  bedrukte bekers dé perfecte partner. Altijd het beste aanbod, altijd de beste prijs voor kartonnen koffiebekers bedrukken. Gegarandeerd.

Logo bedrukking

Bij logo bedrukking wordt het ontwerp gedrukt op een reeds gevormde drinkbeker. In een zeer hoge drukkwaliteit (dry-offset druk - pms kleuren). Jouw bedrijfslogo of andere print wordt professioneel op de bekers aangebracht. Goed, maar ook snel. Door de hoge productiesnelheid is deze vorm van koffiebekers met logo bedrukken zeer geschikt voor bestellingen van 5.000 koffiebekers of meer. Zo’n 70% van het bekeroppervlak wordt zo op een uiterst professionele manier bedrukt.

Bio Koffiebekers bedrukken: biologisch afbreekbaar (PLA) of recyclebaar (reCUP™)?

Onze reCup koffiebekers hebben een unieke coating (binnenvoering), die tot 51% van het plastic vervangt door mineralen (mengsel van polyolefine hars en calciumcarbonaat). Dit zorgt ervoor de kartonnen bekers makkelijk kunnen worden verpulverd. Dit maakt de koffiebekers volledig recyclebaar in de traditionele papierrecyclingsystemen. De bekers kunnen dus gewoon in de papiercontainer. reCUP koffiebekers zijn door het Duitse ‘Der Grüne Punk’ gecertificeerd als ‘AAA Recyclable certification’. Wil je liever biologisch afbreekbare koffiebekers, kies dan voor onze PLA koffiebekers. Deze bekers kunnen worden gecomposteerd in een industriële omgeving, omdat ze voldoen aan EN13432 norm voor composteerbare verpakkingen.

Kies je levertijd: Spoed, normaal of lang

Wil je de bedrukte koffiebekers snel in huis of wacht je liever een paar weken zodat je nog een extra korting mee kunt pakken? Want hoe langer de levertijd, hoe voordeliger het is om koffiebekers te bedrukken. Van 5 werkdagen tot maximaal 12 weken, na akkoord artwork. 

Daarom KoffiebekerDirect

✓ hoge klanttevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 9.0 via kiyoh
✓ uitstekende kwaliteit met keuze uit diverse bedrukkingsmogelijkheden en lead-times
✓ scherpe prijs! Voor de voordeligste prijsgarantie, zie onze voorwaarden
✓ een duidelijke deadline. De bedrukkingsorder wordt opgeleverd op de vermelde deadline
✓ een uitstekende, persoonlijke ondersteuning via onze customer service