Koffiebekers Bio/Duurzaam + volledige bedrukking

De kartonnen koffiebekers uit onze nieuwe, revolutionaire reCUP™-lijn zijn stevig, veilig en uiteraard absoluut lekvrij. Maar ze hebben een groot voordeel ten opzichte van traditionele koffiebekers: ze kunnen na gebruik gewoon in de papierbak! De bekers zijn voorzien van een nieuwe en revolutionaire binnenlaag: EarthCoating®.

 1. reCUP™
  Koffiebekertjes espresso bedrukken duurzaam recyclebaar
  Duurzame beker bedrukt 115cc
  Al vanaf: 3.000 stuks
  € 469,00
 2. reCUP™
  Koffiebekers Duurzaam bedrukken 180
  Duurzame beker bedrukt 180cc
  Al vanaf: 2.000 stuks
  € 390,00
 3. reCUP™
  reCUP bekers 200cc duurzaam bedrukken
  Duurzame beker bedrukt 200cc
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 295,00
 4. reCUP™
  Koffiebekers reCUP duurzaam met bedrukking
  Duurzame beker bedrukt 300cc
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 340,00
 5. BIO CUP
  dubbelwandige-bio-koffiebeker-8oz-240cc-bedrukken.jpg
  Hot Cup BIO 200 100% bedrukt
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 360,00
 6. BIO CUP
  Koffiebeker-BIO-dubbelwandig-bedrukking-300cc-12oz
  Hot Cup BIO 300 100% bedrukt
  Al vanaf: 1.000 stuks
  € 370,00
 7. BIO CUP
  Bedrukte Dubbelwandige Koffiebeker 400cc 16oz
  Hot Cup BIO 400 100% bedrukt
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 410,00

Koffiebekers die bij het oud papier mogen

Jaarlijks worden er zo’n 1,5 miljard kartonnen koffiebekers gebruikt in de benelux. Onderweg, thuis of op kantoor. Veel bekers hebben de naam ‘duurzaam’ te zijn, maar belanden uiteindelijk tóch bij het restafval. En dat is uiteraard niet goed voor het milieu. De nieuwe recup™ koffiebekers mag je écht duurzaam noemen: ze mogen na gebruik bij het oud papier. En van daaruit worden ze 100% hergebruikt! Zoek je écht milieuvriendelijke koffiebekers om jouw klanten te laten zien dat jij bewust kiest voor duurzaamheid? Dan maak je met recup™ een positief statement dat zéker gewaardeerd zal worden. Je kunt jouw koffiebekers gewoon in full colour laten bedrukken. Bijvoorbeeld met jouw logo, beeldelementen én claim voor duurzaamheid. Zo zet je jezelf (milieu)vriendelijk op de kaart!

De innovatie zit 'm aan de binnenkant

De recup™ koffiebekers van koffiebekerdirect kunnen tot maar liefst zeven keer gerecycleerd worden, net zoals kartonnen dozen. Maar de innovatie zit ‘m aan de binnenkant! De bekleding is gemaakt van earthcoating®. Dat is een innovatieve coating op basis van natuurlijke mineralen. Ze kunnen na gebruik in de papierbak en worden dan gewoon 100% hergebruikt in de papierrecycling! Uiteraard kunnen we onze recup™ koffiebekers in full colour voor je bedrukken. Net als elke andere kartonnen koffiebeker. Maar dan heb je wél mooi een 100% duurzame koffiebeker die volledig kan worden gerecycled. Zo sluit je met je product prima aan op de wereldwijde trend om kartonnen bekers en verpakkingen milieuvriendelijker te maken. En dát zullen ook jouw klanten zeker waarderen!

Dubbelwandige bio bekers van de hoogste kwaliteit

We bieden uiteraard ook milieuvriendelijke bio hot cups. Die worden vervaardigd uit fsc gecertificeerd papier, met aan de binnenkant een duurzaam laagje bio plastic (pla). Deze coating wordt niet van het gebruikelijke polyetheen (dus van aardolie!) Gemaakt, maar van biologisch afbreekbaar plastic dat wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïs, tarwe en aardappelen. Zulke dubbelwandige bekers zijn enorm stevig, lekken niet en houden je koffie of andere warme drank prima op temperatuur.