Goedkoopste koffiebekers bedrukken

Goedkoopste koffiebekers bedrukken

Het begin van de dag staat voor veel mensen in het teken van rustig wakker worden onder het genot van een goede bak koffie. Maar koffie kan de hele dag. Op je werk, onderweg, in die leuke lunchtent of in de kantine van je favoriete sportvereniging. Koffie is de meest gedronken drank van de wereld, het smaakt altijd en overal. Om die heerlijke koffie goed tot zijn recht te laten komen is ook de keuze van koffiebeker belangrijk. Kies je voor een standaard beker zoals de ‘Schotse ruit’ beker (de zogenaamde Scotty) of heb je liever een koffiebeker in je eigen huisstijl?

Kartonnen bekers met logo: net dat beetje extra aandacht.

Je staat op het punt om de door jou gekozen koffiebekers te laten bedrukken, maar dan dienen zich een aantal vragen aan: Welke inhoudsmaat heb je nodig? Wil je een volledige- of alleen een logobedrukking? Wat is de gewenste levertijd? Bij KoffiebekerDirect werkt dat heel overzichtelijk en eenvoudig. We nemen de stappen even met je door.

Welke inhoudsmaat heb je nodig?

Koffiebekers zijn er in verschillende formaten. Voor iedereen is er een passende beker. De kleinste beker uit onze familie heeft een inhoud van 120ml. Niet alleen bijzonder geschikt voor een straffe enkele of dubbele espresso, maar ook voor het uitdelen van samples tijdens beurzen. De koffiebekers met een inhoud van 150ml en de 180ml lijken op elkaar, ze verschillen eigenlijk alleen in hoogte. Vooral onze beker met een inhoud van 180ml is populair. Ruim 60% van alle bestellingen, zowel bedrukt als onbedrukt, betreft deze 180ml beker. Dan hebben we nog de 200ml beker, die we vooral binnen de Benelux leveren. Deze beker is net wat steviger en met z’n bijpassende koffiedeksel supergeschikt voor een cappuccino to go. En ook de extra grote drinkbekers zijn erg geschikt om mee te nemen. We leveren ze tot een inhoud van 400ml, voor bijvoorbeeld een overheerlijke latte machiatto!

Kies je voor een volledige- of logobedrukking?

Bij een volledige bedrukking wordt jouw ontwerp opgemaakt en gedrukt in een waaiervorm. Vervolgens worden de bekers gevormd. Het artwork wordt altijd perfect gepositioneerd op de beker. Jouw favoriete Koffiebeker volledig in full colour bedrukken is al mogelijk vanaf 1.000 stuks! En dankzij onze productielocaties in Polen en China is KoffiebekerDirect ook bij grote aantallen (minimaal 30.000 bekers) dé perfecte partner. De voorkeursdruktechniek is dan Flexoprint, een vorm van inline bedrukken, prijstechnisch interessant voor middelgrote en grote oplages. Bij 'logo bedrukking' wordt jouw ontwerp gedrukt op een reeds gevormde (witte) beker. Deze vorm van ‘dry offsetdruk’ staat garant voor een hoge drukkwaliteit én een hoge productiesnelheid. Deze bedrukkingsvorm is daarom zeer geschikt voor orders vanaf zo’n 5.000 bekers. Het maximale drukoppervlak van de beker is zo’n 70%, dus ideaal voor het bedrukken van jouw bedrijfs- of evenementenlogo. Maar welke druktechniek je ook kiest: KoffiebekerDirect garandeert altijd voor de beste drukkwaliteit en levert uitsluitend bekers van food-gecertificeerde kartonsoorten én kleuren. Meer weten over de verschillende bedrukkingstechnieken? Je leest er alles over in ons artikel over de verschillende bedrukkingsmogelijkheden bij KoffiebekerDirect.

Hoeveel haast heb je? Normale, snelle of spoedlevering!

Wil je je kartonnen drinkbekers met eigen bedrukking al snel in huis, of heb je nog even tijd. Over het algemeen is het zo: hoe langer de levertijd, hoe voordeliger jouw koffiebekers. Dus als je niet direct haast hebt levert een iets langere levertijd je een leuke korting op. De keuze is aan jou! We leveren al vanaf 7 werkdagen tot 12 weken, na akkoord op het artwork. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan uiteraard contact op met onze customerservice: 055 7676100

28 oktober 2017