Draagtrays voor bekers nodig?

Swipe to the right
De ideale draagtray voor bekers
2018-10-23 06:09:27 | Dominique Bouwmeester

Je bent met meerdere mensen en je moet drankjes vervoeren. Dit kan nogal eens een uitdaging vormen, helemaal als het gaat om warme drankjes. Gelukkig bieden de draagtrays en sleeves van KoffiebekerDirect uitkomst. Nooit meer snel heen en weer rennen met hete koffie of thee en bang zijn om je handen te verbranden. Een handige kraft sleeve biedt niet alleen bescherming voor je handen, maar is ook fijn voor extra isolatie van je koffiebekers. Je vindt ze in meerdere uitvoeringen in de webshop. Beide geschikt voor 6 koffiebekers. Bestel meteen kartonnen drinkbekers en je bestelling is helemaal compleet.

Draagtrays en meer!

Draagtrays en sleeves zijn niet alleen onmisbaar op een feest of evenement, maar ook bij het koffiezetapparaat. Zo kun je voor al je collega’s een lekker kopje koffie meenemen en heb je de andere hand vrij voor andere dingen of om de deur open te houden. Kortom, geen gedoe meer en je hoeft niet bang te zijn volle koffiebekers te laten vallen. De trays zijn namelijk gemaakt van stevig karton en gaan niet snel kapot. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel licht van gewicht en gemakkelijk vast te houden door de vormgeving. Diverse soorten koffiebekers passen in de tray, u hoeft dus niet allemaal verschillende formaten aan te schaffen. Naast praktische draagtrays en sleeves vind je bij KoffiebekerDirect nog veel meer. Wat dacht je van kartonnen of plastic koffiebekers. Deze zijn in allerlei varianten en formaten te bestellen, ook met opdruk. Een leuke print geeft ze dan net dat beetje extra. Via de webshop kun je bekers laten bedrukken met een tekst of wellicht je logo. Dit is zeker voor bedrijven een efficiënte ondersteuning van de marketingcommunicatie. Een koffiebeker of wat voor beker dan ook met bedrukking versterkt de naamsbekendheid en vergelijk je het met andere soorten van reclame, dan is deze oplossing vele malen voordeliger. Bereik je doelgroep nog beter met de kracht van de herhaling. Groot bereik voor een voordelige prijs. Er zijn ook bio koffiebekers verkrijgbaar. Deze bekers zijn niet alleen gemaakt van stevig karton, maar ze hebben ook een PLA coating. Hierdoor zijn ze biologisch afbreekbaar.

Meer weten?

Wil je draagtrays of sleeves bestellen? Breng een bezoek aan de webshop. Je bestelling wordt dankzij de grote voorraad snel geleverd. Daarnaast ben je verzekerd van een ruim assortiment en scherpe prijzen.