Kartonnen bekers voor warme dranken

Kartonnen bekers voor warme dranken

Ergens verlangen we naar de nazomer met een fris en fruitig drankje op het terras. Vogeltjes die net het nest gaan verlaten en zich nog laven aan de mooie zonnestralen. Een mooi verlangen, dat – als we nu naar buiten kijken – ver weg is. Natuurlijk komt de zomer volgend jaar weer terug, maar de gure wind is onverbiddelijk. De regen is zo dwingend aanwezig dat niemand er onderuit kan. Het wordt herfst. Oké, als we ons dan overgeven aan dit gegeven komt er ook iets van een ander verlangen naar boven. Warme dranken! We houden de deuren gesloten, de verwarming gaat een graadje hoger en we trotseren de gure wind met het uitlaten van de hond.

De herfst is ook bij uitstek de periode waarin er ontzettend veel materiaal voorhanden is voor een mooie, kleurrijke seizoenstafel. Vruchten, gedroogde bladeren, zaden of eikeltjes. Er is volop keus. Ook ons sociale leven gaat in de herfst door. Juist nu worden veel activiteiten opgestart. Een wedloop, een triatlon en gewoon een parcours fietsen met je collega’s. Koud en nat terugkomen en een warme beker met chocomelk of koffie en thee staat voor je klaar. Heerlijk! KoffiebekerDirect.nl heeft in het assortiment de juiste beker voor overheerlijke warme dranken.

Tweelaags bekers, extra geïsoleerd

Luxe dubbelwandige kartonnen koffiebekers met een uitstekende, isolerende werking. Alle dranken blijven zo goed op temperatuur. Het gebruik van extra isolerende sleeves behoort hiermee tot het verleden. Wat ook mooi en handig is, ze zijn full colour te bedrukken. Door de dubbele wand blijft je drankje lekker lang warm en voelt de beker niet warm aan de buitenkant. Je verbrandt je vingers niet. Deze Hot Cups worden trouwens veel gebruikt als een ‘To Go’ beker. Maar dan wel in combinatie met een juiste zwarte of witte koffiedeksel. Maximaal koffieplezier. De Hot-Cups zijn leverbaar in drie volumes, namelijk 200cc (8oz), 300cc(12oz) en 400cc(16oz). De 8oz beker is verreweg de populairste van de drie inhoudsmaten. De vulhoeveelheid is ca. 220 ml (dus tot aan de rand). De bekerdiameter bedraagt 80 mm. De bijbehorende deksels bestel je er gemakkelijk bij.

'Hot Cups' koop je gewoon online

KoffiebekerDirect is onderdeel van PackagingDirect.nl, met meerdere gespecialiseerde webshops in Nederland en België één van de grootste online aanbieders van bedrukte disposables, zoals koffiebekers en plastic glazen met eigen opdruk. Maar je vind hier ook een breed assortiment standaard horeca disposables. Direct uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. De cultuur binnen het bedrijf is informeel en de lijnen zijn kort. Flexibiliteit en snel schakelen spelen in onze dynamische omgeving een belangrijke rol. Is je interesse gewekt, bekijk het aanbod! Er zit ongetwijfeld iets voor je bij.

In de webshops van PackagingDirect.nl vind je direct wat je zoekt. Het duidelijke menu laat snel alle mogelijkheden zien. Verdeel in hood- en subcategorieën. Van koffiebekers met een standaard print, tot koffiebekers met jouw eigen print. Maar je kunt bij ons ook prima terecht voor handige koffiebenodigdheden als creamersticks en suikersticks. Bestel ze nog voor 13:00 uur, want dan wordt jouw producten de volgende (werk)dag keurig afgeleverd door PostNL of Brouwer Transport (de grotere zendingen) afgeleverd. Veilig betalen kan op heel veel manieren, zoals met iDeal, Visa, Maestro, Mastercard en PayPal. Wel zo gemakkelijk! Zakelijk klanten kunnen ook kiezen voor betalen op rekening. 

Mocht je nog vragen hebben dan is customer support tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur) bereiken via 055-7676100 of mailen naar info@packagingdirect.nl. Wist je dat je ook kunt chatten met het team? Zij beantwoorden graag al je vragen.

Ben jij nu ook zo toe aan de heerlijke frisse herfst? Wij wel!

21 februari 2018