Kartonnen koffiebekers met deksels

Kartonnen koffiebekers met deksels

KoffiebekerDirect denkt ook aan jou! Ja, jij…..de buurtcoördinator voor de jaarlijkse bbq. Wij denken ook aan de secretaris van het buurtfeest, de vrijwilliger van het verpleeghuis, de ceremoniemeester van het geweldige huwelijk dat op stapel staat. Overal waar gestart moet worden met een activiteit, waar mensen worden verwelkomd met koffie.

Het is heerlijk om met z’n allen te genieten van zo’n eerste bakje koffie met het vooruitzicht van een heerlijke verzorgde dag zonder te rennen en te vliegen en achter te blijven met een grote berg afwas. Hoe ga je dit allemaal regelen, en met name zonder de grote berg afwas? Wij helpen je ontzorgen hoor. Bij alles wat je gaat organiseren komen eten en drinken aan te pas. Veel zaken kun je dan bij voorbaat al vooraf regelen. Laten we eenvoudig met de koffie beginnen.

Bekers en deksels in één bestelling

Leuke kartonnen koffiebekers kopen doe je bij ons. Effen, leuke prints? Wij hebben ze allemaal en in diverse variabele inhoudsmaten. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig hoor. Onze webshop is uitermate gebruikersvriendelijk. Klikken, in je mandje en betalen maar. Je zult versteld staan van de lage prijzen en hoe snel wij leveren. De enige zorg die jij hebt is het vaststellen wat je nodig hebt. Misschien is het goed dat je kartonnen koffiebekers met deksel besteld. Handig als je grote hoeveelheden ineens moet schenken, of zeker wilt weten dat er niet wordt geknoeid. De plastic deksel zorgt er tevens voor dat de koffie of warme chocolademelk heerlijk warm blijft. Koffiebekers met deksels zijn trouwens ook handig als je in de koude winter Glühwein wilt schenken. Koffiebekers met deksel kopen kan per doos, je zit dus niet gelijk vast aan grote hoeveelheden. Kijk, zo helpen wij ook de particulier.

Alle koffiebenodigdheden bij de #1!

Het wordt vast een “deksels leuk feest”. Aan de handige kartonnen koffiebekers met de deksel zal het niet liggen. Deze deksels zorgen ervoor dat jouw koffie, thee etc. lekker warm blijft, het voorkomt geknoei en bij buitenactiviteiten zal er niets in kunnen vallen. Met deze  voorbereiding wordt ook een familiefeest, buurt- of bedrijfsfeest of andere activiteit een gegarandeerd succes, daar zijn wij van overtuigd. Ook voor alle andere benodigdheden als roerstaafjes, creamer- en suikerstaafjes ben je bij KoffiebekerDirect aan het juiste adres. 

KoffiebekerDirect is specialist in Koffiebekers

Het materiaal van onze koffiebekers (karton, met aan de binnenkant een flinterdunne PE of PLA coating) is uiterst solide, geschikt voor warme en koude dranken en prettig in gebruik. Bij ons bestel je al jouw bekers snel, voordelig en makkelijk bij KoffiebekerDirect. Je hebt ze razendsnel in huis. En met onze hoge staffelkortingen weet je 100% zeker dat je de scherpste prijs krijgt!

13 december 2017