Koffiebekers met eigen naam of print! Vanaf 250 bekers

Koffiebekers met eigen naam of print! Vanaf 250 bekers

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het trekt je aandacht en helpt jou een boodschap over te brengen of mensen blij te maken. Wij worden meer en meer visueel ingesteld. Een visuele boodschap helpt de aandacht te trekken, die vast te houden en op heldere wijze een soms wel complexe boodschap over te brengen. Foto’s en afbeelding met eventuele tekst maken informatie duidelijker, sneller toegankelijk en bovendien gemakkelijker te onthouden. Dat is nu exact wat jij wilt met jouw bedrijf.

Laat kartonnen bekers bedrukken!

KoffiebekerDirect helpt jou een boodschap over te brengen. Hoe wij dat doen? Gewoon, door het aanbieden van koffiebekers met bijvoorbeeld een tekst, logo of foto. Wat is er mooier als je een feest persoonlijker maakt door een koffiebeker met foto te gebruiken. Jullie foto´s op de koffiebeker als je gaat trouwen. Niets is ons vreemd en wij denken ook in verdrietige tijden met je mee. De foto en tekst van jouw geliefde familielid tijdens een informele afscheidsbijeenkomst. Het kan allemaal. Welke emotie je ook wilt overbrengen, het begint met de visuele boodschap. Jij brengt deze over en hierdoor wordt jouw boodschap automatisch onthouden. Met de juiste visuele content bereik je jouw doelgroep en weet je hun aandacht optimaal vast te houden.

Het genieten begint al bij de eerste slok 

Misschien wil je wel een verrassingstekst laten zien, kies dan voor een koffiebeker met tekst. Verras je gasten met teksten als: “hoera, wij gaan trouwen of hoera, wij krijgen een baby”. Welke koffiebeker met opdruk je ook kiest, de mogelijkheden qua tekst zijn natuurlijk eindeloos en het verrassingseffect is groot. Nu we toch denken aan het verrassingseffect, heb je al nagedacht over de mogelijkheid van een koffiebeker met jouw bedrijfsnaam? Al vanaf 250 bekers! Bedrukte bekers zijn namelijk uiterst doeltreffend om jouw boodschap op een positieve, sympathieke en originele manier over te brengen aan je doelgroep. Laat zien waar jouw bedrijf voor staat en vergroot hierdoor je naamsbekendheid. Straal kwaliteit uit met onze bedrukte bekers waar jouw bedrijfsnaam op staat vermeld. Onze PS automaatbekers worden professioneel bedrukt in maximaal 6 PMS kleuren. De vermelde prijs is inclusief 1-kleur bedrukking. Jouw ontwerp of logo kun je direct bij je bestelling uploaden (PDF of AI formaat, minimaal 300dpi). Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat kleur de aandacht gemiddeld twee seconden vasthoudt, terwijl dat zonder kleur (met tekst) slechts 0,67 seconden lukt. We onthouden 65 procent van de visuele content tegenover 10 procent van auditieve content. Grafische inhoud verwerken we tot 60.000 keer sneller dan tekst. Beken kleur door je eigen bedrukking en je trek eenvoudig de aandacht!

Jouw logo op een solide koffiebeker

Bedrijven kunnen zich uitermate profileren door het logo te laten bedrukken op allerlei uitingen. Jouw bedrijf prachtig bedrukt, op onze koffiebekers. Immers, infographics, foto’s, afbeeldingen en screenshots maken informatie duidelijker, sneller toegankelijk en bovendien gemakkelijker te onthouden. Geweldig toch dat jouw bedrijf wordt onthouden door iets heel simpels, jouw logo op een solide koffiebeker. Succes verzekerd!

3 januari 2018