Suikersticks, Creamersticks & Roerstaafjes

De één drinkt zijn koffie zwart, terwijl de ander houdt van een kop koffie met melk en suiker. Om je gasten of klanten zo goed mogelijk te bedienen is het belangrijk om altijd genoeg creamersticks en suikersticks op voorraad te hebben. Bij KoffiebekerDirect weten wij als geen ander hoe goede koffie smaakt en daarom kun je bij ons terecht voor het kopen van een ruim aanbod met suikersticks en creamersticks.

 1. NIEUW
  Rietsuiker Sticks
  Rietsuikersticks 4 gr - dispenser
  Verpakt per: 600
  € 10,65 Vanaf € 10,00
 2. Suikerstaafjes voordeel
  Suikersticks 4 gr - dispenser
  Verpakt per: 500
  € 6,35 Vanaf € 5,95
 3. VOORDEEL
  goedkope suikersticks kopen
  Suikersticks 4 grams - voordeeldoos
  Verpakt per: 1000
  € 11,25 Vanaf € 10,60
 4. bio roer staafjes papier
  Papieren Roerstaafjes WIT 140mm
  Al vanaf: 1.000 stuks
  € 17,75 Vanaf € 16,70
 5. + LOGO
  Suikersticks bedrukken
  Suikersticks bedrukken 4 gram
  Al vanaf: 50.000 stuks
  € 835,00
 6. + LOGO
  Creamersticks bedrukken
  Creamersticks bedrukken 2,5 gram
  Al vanaf: 50.000 stuks
  € 1.085,00

Voordelige Suikersticks & Creamersticks

Serveer je koffie met creamersticks en suikersticks. Hygiënisch verpakt, handig in gebruik en smaakvol. De suikersticks en creamersticks passen in iedere kantine. De blauwe en rode staafjes worden geleverd met duidelijke opdruk, dus de inhoud is direct leesbaar. KoffiebekerDirect levert suiker- en melkstaafjes in voordeeldozen van 1.000 stuks, maar ook in handige dispenserdozen (500 st). Zo kun je snel een perfect gedoseerde hoeveelheid creamer of suiker toevoegen aan je koffie of thee. Bekijk ons aanbod suikerstokjes en creamer sticks en plaats je bestelling.

Nog meer extra’s voor bij de koffie!

Niet alleen praktische accessoires als suikersticks en creamersticks mogen niet ontbreken in jouw collectie, maar onze PS afsluitdeksels zijn ook handig. Zo kun je de koffie gemakkelijk (to go) meenemen en blijft de inhoud langer warm. Niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Door de speciale drinkopening (tuit) hoef je de deksel er niet af te halen om een slokje te nemen! Je vindt ze in een zwarte en witte kleur.

KoffiebekerDirect: 100% service!

Wil je een product retourneren? Geen enkel probleem. Bij KoffiebekerDirect geldt een retour mogelijkheid van 7 dagen. Heb je nog vragen over onze producten of service? Aarzel niet en bel, chat of mail met ons customer support team. Ze staan je graag te woord. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en productnieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.