Disposables laten bedrukken?

Met een logo, slogan of leuke print trek je nóg meer aandacht!

Laat daarom ook jouw disposables bedrukken! Wij bedrukken koffiebekers, bierbekers, maar ook mooi gevormde kunststof wijn- en champagneglazen. Wij hebben voor elke afname direct de beste prijs: van 250 tot 1.000.000 stuks. Goede ondersteuning door customer support en een snelle en probleemloze levering staan bij ons centraal. Het is niet voor niets dat klanten ons via Kiyoh met ruim een 9.0 waarderen!


Koffiebekers Bedrukken

Koffiebekers snel en goed laten bedrukken? Kies uit verschillende druktechnieken: dry offset (logo) bedrukking tot maximaal 6 PMS kleuren, Quadri offset (volledige) bedrukking in 4-kleuren CMYK of Flexoprint. Nu al vanaf 250 koffiebekers. DisposableDirect heeft voor iedere hoeveelheid, voor elke prijsklasse én levertijd de beste druktechniek. Aan de kwaliteit van zowel de koffiebekers en de bedrukking doen wij nooit concessies. Vind hier onze mogelijkheden!

Specificaties: Voor de volledig bedrukte koffiebekers (volvlaksbedrukking) verzoeken wij je uitsluitend gebruik te maken van onze speciale templates (zie download button bij het betreffende product). Voor de dry-offset logobedrukking kun je een standaard (rechthoekig) bestand aanleveren. Resolutie: minimaal 300dpi (bij voorkeur in EPS of PDF/X-3 formaat). Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld op de product-detail-pagina van de betreffende beker.

Meer info: [NL] KoffiebekerDirect.nl  | [BE] KoffiebekerDirect.be 

Plastic Glazen en bierbekers bedrukken

Plastic PET glazen (Bierglazen, Drinkglazen, Shakers) kunnen eenvoudig worden voorzien van een eigen bedrukking. Van logo tot productnaam, van event- tot actiepromotie. Plaats jouw bedrukking in de bovenste of onderste ring van het plastic glas. Bedrukking in beiden ringen is ook mogelijk. Deze vorm van 'dry-offset bedrukking' is mogelijk van 1 tot maximaal 6 kleuren. Bekijk snel al onze mogelijkheden in onze webshop. 

Specificaties: Voor de dry offset logobedrukking kun je een standaard bestand aanleveren in een resolutie van 300dpi (bij voorkeur in AI, EPS of PDF/X-3 formaat). Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld bij de productdetails van het betreffende glas.  

Meer info: [NL] DisposableDirect.nl  | [BE] DisposableDirect.be 

Plastic champagne- en wijnglazen bedrukken

Plastic Champagneglazen in kleine oplages bedrukken? Dat is mogelijk door middel van tampondruk. Hiermee wordt het glas voorzien van jouw logo of print. Tampondruk is een drukprocedé waarmee ook niet vlakke, dus bolle vormen zoals wijn- en champagneglazen bedrukt kunnen worden. Deze bedrukkingsvorm is mogelijk in maximaal 3 kleuren. Tampondrukken is relatief goedkoop bij kleine oplages. PS glazen kunnen ook worden bedrukt in grote oplages (vanaf 10.000 glazen). Tot maximaal 5 PMS kleuren. 

Specificaties: Voor de tamponbedrukking is een vectorbestand noodzakelijk (.PDF, .AI3, of .EPS). Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld bij de details van het gewenste glas.

  

Eigen bierbeker of koffiebeker, maar geen eigen ontwerp?

Dan helpen wij je graag! Wij kunnen je ontwerp goed én snel verzorgen. Ontwerpkosten: slechts €80. Binnen 2 (werk)dagen sturen wij je een perfect ontwerp! Mail direct je wensen!

 Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG VRAGEN OVER HET BEDRUKKEN VAN DISPOSABLES?

Neem dan gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via [NL] 055-7676100 of [BE] 03 500 92 91. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.